Feb 12, 2010, 9:56 AM

Обич 

  Poetry » Love
651 0 0

Омръзна ми да бъда вечно сам,

омръзна ми да бъда безразличен,

омръзна ми до днеска да не знам

какво е да си винаги обичан.

 

Момичето на моите мечти

сърцето ми ще вземе, без да пита,

чувствата си няма да пести,

всякакви прийоми ще опита.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??