26.10.2014 г., 9:14 ч.

Обич 

  Поезия » Философска
337 0 0

Вдигайки лица сега

влизаме в света,

с бодра крачка -

напред към Любовта!

 

Благ бъди и винаги готов

да помагаш със Любов,

жертвайки се от сърце,

за Общо благо, с песен на лице!

 

Тъги, скръб и болка тихо приеми,

в Божието училище днес учи.

Идва Новата култура,

пълна с мир, Любов и правда,

нека тя да възцарува!

В този Божи ден,

приеми доброто и кажи си:

"Човек съм аз благословен!"

 

Здрава мисъл да укрепне,

сводът чист да блесне.

Със разперени крила

вложи в сърце си Любовта.

Мощно пак да продължиш,

добродетели прекрасни в теб да проявиш.

Радост да внесеш в сърцата,

мир, утеха за душата.

 

Тръгваме със теб в полята,

всред природата пресвята.

Птички, хора и тревички,

засияват мигом всички.

Ето мисля си сега:

"Една е Свята - Обичта!"

 

© Димитър Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??