27.10.2015 г., 20:49 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
311 1 0

Докосни ме!

Докосни ме с мисъл.

Докосни ме с поглед.

Докосни ме с присъствие.

 

Нарани ме...

Нарани ме с думи.

Нарани ме с гняв.

Нараниме с мълчание.

 

Отмъсти ми...

Отмъсти ми с отсъствие.

Отмъсти ми с грях.

Отмъсти ми със смях.

 

Напусми ме...

Напусни ме с тъга.

Напусни ме с болка.

Отиди си с любов.

 

© Младен Митов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??