Докосни ме!
Докосни ме с мисъл.
Докосни ме с поглед.
Докосни ме с присъствие.
Нарани ме...
Нарани ме с думи.
Нарани ме с гняв.
Нараниме с мълчание.
Отмъсти ми...
Отмъсти ми с отсъствие.
Отмъсти ми с грях.
Отмъсти ми със смях.
Напусми ме...
Напусни ме с тъга.
Напусни ме с болка.
Отиди си с любов.
© Младен Митов All rights reserved.