25.01.2017 г., 16:30 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
293 1 3

В сълзите ти –  потиснати вселени,

от облаците – капки сътворени.

В очите ти проблясват чудеса,

дали това е смисълът на любовта?


 

© Симеон Пенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??