Jan 25, 2017, 4:30 PM

Обич 

  Poetry » Love
292 1 3

В сълзите ти –  потиснати вселени,

от облаците – капки сътворени.

В очите ти проблясват чудеса,

дали това е смисълът на любовта?


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??