30.09.2016 г., 16:39 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
719 1 2

Понякога е трудно да прикривам

тъгата в моите очи.

Обръщам се и сълзите си изтривам,

но болката във мен бучи.

 

Не искам никого да наранявам

заради изгубеното ми сърце.

Лъжа и понякога успявам

да сложа красивата усмивка на лице.

 

Надявам се, че всичко ще отмине,

ще забравя спомена за теб.

Само моля ти се, спри ме,

ако протегна пак ръка към теб.

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??