1.03.2024 г., 10:27 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна, Философска
262 5 7


Молитвата не се крещи.
Изрича се безмълвно, тихо.
Божественото се шепти.
Превръща се в красиви стихове.
За себе си не се моли.
За някой друг, когото
истински обичаш.
Не се отчайвай, ако Бог мълчи.
Ти в този миг на Бог приличаш.
 

 

 

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??