1.10.2007 г., 21:47 ч.

Обич 

  Поезия
1766 0 26
Бързо се паля...
Бавно изстивам...
Малко се кая...
Много - проклинам...
Леко залитам...
Тежко - не падам...
Чуждо не взимам...
Свое - не давам...
Трудно се спирам...
Лесно - нахъсвам...
Рядко умирам...
Често възкръсвам...
В черно и бяло -
тъй запомни ме...
Край и начало...
Обич - зови ме...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??