Обич
Обичаш ме по свой си начин.
А аз пък предпочитам друг.
Но няма как, аз трябва
да се примиря със твоя начин,
защото ти си мой съпруг.
Ти трудиш се отрано заран,
а аз прекъсвам ти труда
и почваме да спорим,
и времето минава си така.
Не забелязваш как изтича,
а връщане не ще да има.
И после може би ще съжаляваме,
че тъй годините ни са преминали.
Сега сме заедно и нека
да се подкрепяме в живота,
да се обичаме взаимно,
а не да сме към себе си жестоки.
© Нина Ганева Всички права запазени