15 мар. 2008 г., 19:39

Обич 

  Поэзия
627 0 5

Обич

 

 

Обичаш ме по свой си начин.

А аз пък предпочитам друг.

Но няма как, аз трябва

да се примиря със твоя начин,

защото ти си мой съпруг.

 

Ти трудиш се отрано заран,

а аз прекъсвам ти труда

и почваме да спорим,

и времето минава си така.

 

Не забелязваш как изтича,

а връщане не ще да има.

И после може би ще съжаляваме,

че тъй годините ни са преминали.

 

Сега сме заедно и нека

да се подкрепяме в живота,

да се обичаме взаимно,

а не да сме към себе си жестоки.

© Нина Ганева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??