Обичам те! Банално е, признавам,
но сто пъти на ден ти го повтарям.
И също както в първите ни дни,
гласа ти искам всеки миг да чувам.
А ти се чудиш колко съм ти странна -
сега се смея, гушнеш ли ме - плача...
И не разбираш непонятния ми страх,
че утре може да си другаде, далече...
Обичам те! А преди теб не вярвах,
че съществува този свят за двама,
не вярвах в безрезервното отдаване
и в силата на мълчаливото говорене.
И тази вечер, скрита в нежността ти,
ще ти разкажа приказна история -
за обич, като океаните дълбока,
за силата на простото "Обичам те!"
© Александра Георгиева Всички права запазени