Обич-бездна!
Дай ми сили,
дай ми вяра,
в теб да не изчезна!
Обич-лудост!
Запази ме,
защити
от хорска грубост!
Обич-нужда!
Нека бъда
все така
за други чужда!
Обич-вечност!
С теб, прости,
аз гледам
тъй далече!
Обич МОЯ!
Колко щедро
ти дарих
покоя си...
© Анита Габровска Всички права запазени
Носи тази Обич твоя, прекрасна е!