9.08.2008 г., 13:01 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
643 0 2

         О  б  и  ч

 

Завивам те със устните си нежни,

за да не се сковеш от студ сега -

от думите ти тежки, скрежни,

от самотата във съня...

 

Прегръщам те с очите си зелени,

в които се оглеждаш ти сега,

но в огледалото лежи и дреме

на парчета станала една мечта.

 

Като сълзи косите ми се стичат

по лицето ти и по гръдта...

Обичам те! Обичам те! Обичам!

Напразно. Между нас сега е... тя.

 

© Яна Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??