31.07.2007 г., 22:28 ч.

Обич 

  Поезия
633 0 4
                                     *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
Блясък на перлени очи,
в които се оглеждам като в огледало.
Изящни черти
и изваяно, сякаш от коприна, тяло.
Разперваш криле,
ала оставаш в моите ръце.
Обичаш ме колкото свободата,
но и аз те обичам,
затова вземи на любовта ми крилата
и накарай ме да почувствам,
че и аз политам.
Ах, колко красиво е небето от погледа на чувствата!
 


© Виолета Златарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??