22.01.2009 г., 23:25 ч.

Обич без тъга 

  Поезия » Любовна
573 0 2
Може ли да има обич без тъга.
Спътница да бъде радостта.
Искам да бъда птица, да летя,
да пребродя цялата земя.
Мога ли без теб да открия
слънчев лъч в деня.
Да бъда птица, да летя,
да откривам любовта.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??