Слънцето днес не дойде,
само деня светлината си спусна,
като паяжина съща беше за теб и мен,
заради дъждовното време.
Задъхват се и неизписаните редове,
все към химикала ми "гледат".
А в главата ми не остана нито ред,
само обич и малко надежда.
Листата зелени потрепват,
танцуват водени от нежният вятър.
А моите очи гледат все към теб,
а ти все не си тук, а все там някъде.
15.07.2014 години
Галина Петрова Данкова
© Галина Данкова Всички права запазени