3.02.2012 г., 19:02 ч.

Обич и омраза 

  Поезия » Любовна
533 0 5

Към човека господ е суров,
при рождението го наказва:
сложи във сърцето му любов,
а в душата вдъхна му омраза.

Винаги по земния си път
носим в себе си любов и злоба,
затова обикваме до смърт,
или пък намразваме до гроба!

Автор:Колю Мариновски
Ъгълчета на Сърцето-1995г.

© Колю Мариновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??