Feb 3, 2012, 7:02 PM

Обич и омраза 

  Poetry » Love
532 0 5

Към човека господ е суров,
при рождението го наказва:
сложи във сърцето му любов,
а в душата вдъхна му омраза.

Винаги по земния си път
носим в себе си любов и злоба,
затова обикваме до смърт,
или пък намразваме до гроба!

Автор:Колю Мариновски
Ъгълчета на Сърцето-1995г.

© Колю Мариновски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??