17.02.2019 г., 19:08 ч.

Обич и секс 

  Поезия » Любовна
403 0 4

Изказвам

таз мисъл сега и на екс,

че всяка

Любов си е Обич плюс секс.

 

На млади

години под тяхна сме сласт.

На стари

години е Обич на власт.

 

Така, че

и всеки на нея е роб.

И с нея

живеем с години- до гроб!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??