27.02.2009 г., 23:30 ч.

Обич моя 

  Поезия » Любовна
693 0 0


Обичам те повече от светлината,

в мрака със слънчев лъч косата ми да галиш.

Обичам те повече от топлината,

в студа студени длани в твоите да скрия.

Обичам те повече от водата,

със целувка капка нежност от устните ти да отпия.

Обичам те повече от въздуха,

бездиханна в прегръдките ти да заспивам.

Обичам те повече от свободата,

като пленница, без теб не ще я аз открия.

Обичам те повече от себе си,

в очите ти да виждам радост,

в сърцето ти да няма болка,

обичам те повече от истината,

в лъжа да живея, стига да не я разкрия.

 

© Ирена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??