21.10.2008 г., 23:14 ч.

Обич моя 

  Поезия » Любовна
821 0 0
Къде отиде, обич моя?
Защо остави ме сама?
Да бъдем заедно, се моля,
да слеем във едно душа.


Устните ми нежни да изпиваш,
да прокарваш пръсти в моята коса.
От чашата със вино да отпиваш,
искам да усетя аз вкуса.

© Мирослава Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??