Oct 21, 2008, 11:14 PM

Обич моя 

  Poetry » Love
820 0 0
Къде отиде, обич моя?
Защо остави ме сама?
Да бъдем заедно, се моля,
да слеем във едно душа.


Устните ми нежни да изпиваш,
да прокарваш пръсти в моята коса.
От чашата със вино да отпиваш,
искам да усетя аз вкуса.

© Мирослава Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??