23.10.2008 г., 17:59 ч.

Обич непозната 

  Поезия » Любовна
629 0 0
Прости ми, че не ти повярвах на мига.
Откри ме ти така случайно, изведнъж.
В живота ми спонтанно ти навлезе
и усетих любовта да ме гори.
Казах някога, че "любовта е сляпа" - май не е.
Когато сме сами, от нищо не боли.
Събуждам се и знам, че си до мен
и не искам нито миг на самота.
Обичай ме, до болка ти се моля!
Обичай ме, защото мога много да ти дам.
Обичам те и аз до радост непозната.
Обичам те, не искам друго и да знам!!!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??