3.11.2007 г., 13:21 ч.

Обич от сърце 

  Поезия » Любовна
1950 0 11
 

Сърцето всички отговори знае,

от него искай винаги  съвет,

и в тъмнината  ще ме разпознае,

то вижда от очите по-добре.

 

Обичай ме единствено със него,

разумът не би ти позволил!

Съмнявай се! - усъмни  ли се сърцето

и пак със него ти си ми простил!

 

Храни  го само с топли чувства,

от омразата сърцето ще смалиш!

Разкъсай го на хиляди парчета,

със всяко после другите дари!

 

И то започва да пораства

и по-голямо, и голямо да расте.

Не си го ти  раздал напразно,

щом любов по вените му потече.

 

Една частица остави за мене,

аз парченцата ще събера

и ще ти го върна  пълно,

за да ме обичаш с цялото сърце!

 

 

 

 

© Петя Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??