16.11.2007 г., 8:54 ч.

Обич в сайта има 

  Поезия » Бели стихове
864 0 15
Обич в сайта има

В сайта
стихове чета,
има много болка,
има самота.

Стиховете плачат,
думите подреждат.
Римите самички
някак се нареждат.

Коментари пишат,
с много топлота.
Болката отнемат,
връщат радостта.

Обич в сайта има,
дружба се поражда.
Любовта човешка
сякаш там се ражда.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??