14.12.2009 г., 16:41 ч.

Обичаи 

  Поезия » Бели стихове
678 0 8

Тлеещи пламъци,

омагьосани огнища,

биене на тъпан, пронизителен вик-

трансуални състояния,

нестинарски танци,

разпилени страсти

в нетрадиционно място пълно с вяра.

 

Пронизващ вятър,

улици играещи,

пропъдени зли духове, прогонен студ-

маскирани фигури,

кукерски събори,

събрани емоции

в обичайно място пълно с надежда.

 

 

Разлистени цветя и клони,

пеещи махали,

невестинско облекло, танцуващи кръгове в ритъм-

липсваща тайнственост,

обикалящи Лазерки,

смесени чувства

в традиционно място пълно с любов.

 

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??