28.11.2008 г., 20:23 ч.

Обичай 

  Поезия » Друга
535 0 1

Животът ни е толкоз кратък,

но ти на просяка ръка подай,

дори в последния ти залък

той твойта милост да познай.

 

От грешника поискай прошка

и в лошия търси добро,

със сърцето си - богата брошка

обичай всяко същество.

 

Любов раздавай без остатък,

дори да срещаш злото, знай -

и след живота си тъй кратък

очаква те заслужен рай.

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??