Обичай ме
Обичай ме, светът ще чака,
защото той е в твоите очи!
И аз каквато съм – такава
ще бъда в сънищата ти – мечти!
Обичай ме, светът ще чака –
по-силно бие моето сърце!
На устните ми, отразена,
усмихва се душата на дете.
Обичай ме, светът ще чака
и знам ще спре Вселената за нас!
Една сълза от обич светла
за теб ще бъде в този нощен час.
Обичай ме, светът ще чака,
за нас красива ще е тази нощ!
Най-златната звезда небесна
ще ни обсипва дълго със разкош.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени