Mar 21, 2021, 11:40 AM

Обичай ме 

  Poetry » Love
250 1 2

         Обичай ме

 

Обичай ме, светът ще чака,

защото той е в твоите очи!

И аз каквато съм – такава

ще бъда в сънищата ти – мечти!

 

Обичай ме, светът ще чака –

по-силно бие моето сърце!

На устните ми, отразена,

усмихва се душата на дете.

 

Обичай ме, светът ще чака

и знам ще спре Вселената за нас!

Една сълза от обич светла

за теб ще бъде в този нощен час.

 

Обичай ме, светът ще чака,

за нас красива ще е тази нощ!

Най-златната звезда небесна

ще ни обсипва дълго със разкош.

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??