21.02.2009 г., 16:13 ч.

Обичай ме, обичай ме, люби ме...! 

  Поезия » Любовна
1448 0 39

Целувай ме, целувай ме, целувай ме...!
Предай на устните ми сладостта.
А те са като медоносни пити,
пренасящи ме във безкрайността!


Прегръщай ме, прегръщай ме, гали ме...!
От твоите обятия света
по-топъл и по-нежен е, повярвай!
И нека във уюта ти  да съм до сутринта!


Обичай ме, обичай ме, люби ме...!
И нека в тази страст да изгорим.
А утре, щом отворим си очите,
ще бъдем пак - любима до любим!

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??