Feb 21, 2009, 4:13 PM

Обичай ме, обичай ме, люби ме...! 

  Poetry » Love
1454 0 39

Целувай ме, целувай ме, целувай ме...!
Предай на устните ми сладостта.
А те са като медоносни пити,
пренасящи ме във безкрайността!


Прегръщай ме, прегръщай ме, гали ме...!
От твоите обятия света
по-топъл и по-нежен е, повярвай!
И нека във уюта ти  да съм до сутринта!


Обичай ме, обичай ме, люби ме...!
И нека в тази страст да изгорим.
А утре, щом отворим си очите,
ще бъдем пак - любима до любим!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??