1.05.2012 г., 19:42 ч.

Обичай ме, Обичам те! 

  Поезия » Любовна
672 1 1

Обичай ме, въпреки че някога те нараних,
обичай ме, без теб не мога да живея,
нощите ми се превръщат в твоя стих,
дните си без тебе как да изживея.

 

Обичам те, ще ти повтарям всеки миг,
и нищо, че в постелята ми лягат други,
нищо, че очите виждат друг,
сърцето вижда само тебе, мили.

 

Обичай ме, дори на друга да си казал „Да“,
дори в живота ти за мен да няма време,
обичай ме, единствено така
оставащите дни ще преживеем.




© Ирина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Запази обичта си!Не изневерявай на чувствата си когато обичаш,за да бъдеш искренна.
Предложения
: ??:??