Обичай ме, въпреки че някога те нараних,
обичай ме, без теб не мога да живея,
нощите ми се превръщат в твоя стих,
дните си без тебе как да изживея.
Обичам те, ще ти повтарям всеки миг,
и нищо, че в постелята ми лягат други,
нищо, че очите виждат друг,
сърцето вижда само тебе, мили.
Обичай ме, дори на друга да си казал „Да“,
дори в живота ти за мен да няма време,
обичай ме, единствено така
оставащите дни ще преживеем.
© Ирина Тодорова Все права защищены