30.11.2008 г., 9:47 ч.

Обичай ме от все сърце 

  Поезия » Любовна
742 0 0


Обичай ме такава. Наивна. Млада.
От мига, щом докоснах твоето лице.
Обичай тихия ми говор. 
Обичай малкото сърце.

Обичай ме такава. Нежна. Волна.
Обичай кадифената ми голота. 
Обичай ме спонтанно, лудо,
при теб ще дойда през нощта. 

Обичай ме такава. Топла. Сочна. 
С устни мамещи, повдигнати към теб.
Обичай искрите в косата ми, 
лъчите слънчеви, втъкнати навред. 

Обичай ме такава. Въздушна. Лека. 
Обичай усмивката на моето лице. 
Обичай ме така свенлива, 
обичай ме. От все сърце. 



© Девисил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??