21.07.2019 г., 3:50 ч.

Обичай ме такава 

  Поезия » Любовна
700 0 3

Обичай ме такава –

и крива, и права

и лудо-романтична

и покорна, и неприлична.

Обичай ме такава

Дори понякога без вяра

В мен самата

По-силна е топлината

Която ми е в душата.

И огнена, и хладна

И уморена, и енергична,

Единствено на себе си прилична.

И тревожна, и сложна,

и за обичане толкова невъзможна.

Обичай ме такава

Обичай ме, каквото и да става

И в хубави, и в лоши дни

Все за мен се бори.

Още от сега ти казвам, знай

С мен не е лесно, но

Май това си го знаеш

И дори да изглежда че нехаеш

По мен си лудваш, за мен мечтаеш.

Обичай ме такава и страстна, и властна

И мълчалива, и приказлива

Всякак ми отива – и ревнива,

И дяволита

Искам сърцето ти все по мен да залита.

Обичай ме такава!

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??