27.01.2007 г., 13:18 ч.

Обичал ли си? 

  Поезия
678 0 5

Искам да те попитам само едно:

Обичал ли си някога истински? Не на думи,а от сърце?

 

Защо мълчиш?

А, да. Не знаеш какво означава думата „ОБИЧАМ”.

 

Обич моя, знай, жива съм само, за да видя как и теб ще те боли от тази странна за теб дума, как ще рониш кървави сълзи, как ще молиш: "ОСТАНИ!"

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??