30.05.2008 г., 0:40 ч.

Обичал ли си…??? 

  Поезия
1697 1 11

Обичал ли си…???

Обичал ли си някога жена
без корист, без лъжи, без обещания?
Обичал ли си някога така,
че от любов във теб ужасно да боли,
когато ви делят, макар и близки, разстояния?
Обичал ли си някога жена,
не с цел, а просто от любов… без оправдание?
И сякаш си изправен пред разстрел,
когато тя обича друг… не подозира и за миг
за твоите терзания.
Обичал ли си някога жена,
която те обича тъй безумно,
че всичко би направила за теб,
дори животът й след туй като в пожар да лумне?
Обичал ли си някога жена,
която пред света по-грешна е дори от Дявола?
И с нея си готов във Ада да гориш…
и цял живот да си обречен на страдания?

Обичал ли си някога така Жена…
то значи си обичал до безумие!!!

МаriAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??