18.04.2017 г., 23:26 ч.

Обичал ли си някога жена 

  Поезия » Любовна
1432 2 3

Обичал ли си някого,

така че да проклинаш любовта?

Живял ли си в окови от лъжи,

щом другият истината ти спести?

Бил ли си на прага на лудостта,

когато съсипвал си своята жена?

Плакал ли си ден след ден,

след като любов напуска те..?

Бил ли си някога с жена,

която слага теб до нея пред смъртта? 
Мечтал ли си за вашите деца,

когато били сте двама под дъжда?...

Събуждал ли си се някога с мечти,

свързани с това, как имате си син и дъщеря?

Заспивал ли си късно вечерта,

щом я няма нея и радостта? 

Обичал ли си ти жена,

която искаш да ти бъде вярна до смъртта?

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??