13.11.2009 г., 23:28 ч.

Обичала 

  Поезия » Любовна
467 0 1

Погледни в очите на цветята,
кажи им как си ме наричала...
Огледай къдрите си във луната,
спомни си как в нощта си тичала...!

Подай ръката си на вятъра,
кажи му, че си се заричала
да литнеш заедно със ятото,
да пееш как си ме обичала!

© Императора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??