Nov 13, 2009, 11:28 PM

Обичала 

  Poetry » Love
477 0 1

Погледни в очите на цветята,
кажи им как си ме наричала...
Огледай къдрите си във луната,
спомни си как в нощта си тичала...!

Подай ръката си на вятъра,
кажи му, че си се заричала
да литнеш заедно със ятото,
да пееш как си ме обичала!

© Императора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??