27.04.2016 г., 1:19 ч.  

Обичал ли си ти така? 

  Поезия » Любовна, Друга
528 0 2

Обичал ли си ти така?

До безумие, до лудост, до предел!

В очакване да тръпнеш,

а после ей така,  да си отхвърлен?!

Обичал ли си ти така?

Животът ти, от друг да ти зависи!

Като пеперуда да летиш,

едновременно да дишаш,

и веднага да умираш!

Като слънчев лъч,

в очите ти да бъдат,

като песен в тиха нощ,

а после всяка дума да отричат,

че нищо от това, не е било.

Обичал ли си ти така?!

През пустиня сам да бродиш,

да бъдеш жаден, уморен,

и когато оазиса достигнеш,

 да не можеш да отпиеш,

от водата, която е пред теб.

Обичал ли си ти така?!

Страстта – като огън, бавно

и всеки миг да те изгаря,

любовта да те убива,

но да желаеш да целуваш,

и силно да прегръщаш,

само онзи, който те отблъсна!

© Албена Радина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??