3.07.2013 г., 20:44 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
547 0 4

 

 

                                    ОБИЧАМ                               

 

                                    обичам на лятото

                                    дългите дни

                                    нощите с прибоя

                                    на морето

                                    песента солена

                                    на вълни

                                    летните стърнища

                                    на сърцето...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??