Jul 3, 2013, 8:44 PM

Обичам 

  Poetry » Love
545 0 4

 

 

                                    ОБИЧАМ                               

 

                                    обичам на лятото

                                    дългите дни

                                    нощите с прибоя

                                    на морето

                                    песента солена

                                    на вълни

                                    летните стърнища

                                    на сърцето...

 

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??