25.08.2013 г., 19:22 ч.

Обичам 

  Поезия » Бели стихове
950 1 0

обичам да 
летя насън
казах ти 
че ме е страх
от високо
моля те 
не ме взимай
повече със 
себе си
страх ме е
моля те
болиш ме
караш ме
да треперя
върни ме обратно
знам си мястото
нямам въздух
не ми стига
малко е
запази го
за себе си
аз ще се 
оправя
някак.
ако има нещо
стисни ме за ръката
за да подишам.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??