15.01.2014 г., 21:47 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
650 0 0

Обичам очите ти пъстри -

вечно мога в тях да се взирам.

Обичам ти устните плътни -

целуваш ли ме, от сладост замирам.

 

Обичам косите ти гъсти,

лице във които заравям.

Обичам ти нежните пръсти,

които със мойте улавям.

 

Обичам моментите наши

и как тогава времето спира.

Стоят недопитите чаши

и всеки проблем там умира...

 

На П...

 Благодаря ти, че те има! :)

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??