4.03.2015 г., 22:12 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
450 0 0

Обичам!

Да чуеш обичам – от това ти се страхуваш,

когато с  длани ти ме притискаш,

обичам, когато заливаш ме с думи богато,

обичам и още щом влезеш в топлия дом

и през вратата извикаш...

ела - вземи ми багажа

обичам, когато червеното вино разливаш и капе по пода

обичам, когато последните свещи догарят и ти ме целунеш

обичам, когато луната единствено свети,

а ти си близо до мене

обичам, когато нахлуеш в съня ми, след като

обичала съм да те обичам.

© Анжела Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??