11.01.2019 г., 23:28 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
439 0 0

Обичам

 

Ще си сложа червило
в очите искри,
усмихни ми се мило
времето с теб да вървим.

 

Ах, така е забавно,
вълшебно, чудесно,
всичко със тебе
е танц в неизвестното.

 

Всичко със теб 
е любов, разбери,
не приемам раздели,
вярвай ми, продължи.

 

Остани бяла надежда
в зимните дни,
топла целувка
в нощи летни бъди.

 

Имам толкова обич
мечтая, вървя,
дъхаво цвете съм
в твойта мъжка ръка.

 

Елеонора Крушева

 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??