Ще си сложа червило
в очите искри,
усмихни ми се мило
времето с теб да вървим.
Ах, така е забавно,
вълшебно, чудесно,
всичко със тебе
е танц в неизвестното.
Всичко със теб
е любов, разбери,
не приемам раздели,
вярвай ми, продължи.
Остани бяла надежда
в зимните дни,
топла целувка
в нощи летни бъди.
Имам толкова обич
мечтая, вървя,
дъхаво цвете съм
в твойта мъжка ръка.
Елеонора Крушева
© Елеонора Крушева All rights reserved.