О,как убийствено обичам,
Как слепотата е залегнала в
умът ми, засенчен от сърцето!
Като присъда на съдбата
аз приех да те обичам и не съжалявам,
защото мечтата ми, превърна се в реалност!
Мигът на първата ни среща
дали е в тебе още жив?
Дали си спомняш каква
аз бях преди?
От скрито чувство се превърна в
живо,истинско усещане за радост!
Сълзи са се стичали не веднъж
И за какво? Сълзите пълни с обич,
болка,но не бяха никога напразни.
Не съжалявам за пролетите сълзи,
защото научиха ме как да те обичам!
Спомняй си винаги игрите на нашата
любов! Шегите нейни и всичко,
което накара ни да преживеем!
И като приказака от неизвестен автор,
магията в нея се разбуди...
И защо в тази приказка от този автор,
нашата раздяла край да няма?
© Диляна Ганчева Всички права запазени